Meeke tegi Tänaku üle nalja, aga sai ise vastu näppe

Viljar Voog, Kataloonia
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kris Meeke
Kris Meeke Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Hispaania ralli praegune esikolmik ehk Kris Meeke, Sebastien Ogier ja Ott Tänak lõpetas tänase võistluspäeva Salous asuvas teeninduspargis peetud avatud pressikonverentsiga. Sealjuures üritas liider Meeke eestlase üle veidi villast visata, aga pidi ise lõpuks häbi tundma.

Pühapäeval sõidetakse Kataloonias veel kuus kiiruskatset, millest esimene algab kohaliku aja järgi juba 7.00. Pressikonverentsi juhtinud ralliraadio saatejuht Becs Williams küsis varajase alguse tõttu Tänakult: «Kas sa oled hommikuinimene?»

«Harilikult küll. Pole probleemi,» vastas saarlane.

Seepeale haaras Meeke Tänakult mikrofoni ja märkis kavalalt: «Seda tuleks tema naiselt küsida!»

Tänaku vastus oli põhjaiirlasele mikrofoniga hella kohta torkamine, samal ajal kui Williams lõkerdades manitses: «Kris Meeke, see on perekondlik üritus!»

Sellega polnud asi aga veel lõppenud. Williams märkis pressikonverentsi lõpetuseks lava kõrvale osutades: «Ott, mulle tundub, et su naine punastab. Vabandust, Janika!»

Selle peale läksid Meeke’i silmad aga suureks kui tõllarattad.

«Ahaa, sa ei teadnudki et ta siin on?!» naeris Williams Citroeni piloodi üle.

«Nüüd on sinuga asi metsas, jah,» torkas Tänak sõbralikult juurde.

Meeke’il polnud muud teha, kui alandlik nägu ning näidata näpuga, et tema lahkub lavalt kaugemalt poolt, et vältida proua Tänakuga kokku sattumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles