Eesti alagrupikaaslased pakkusid tõelise põnevusetenduse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bosnia ja Hertsegoviina - Belgia.
Bosnia ja Hertsegoviina - Belgia. Foto: DADO RUVIC/REUTERS

Jalgpalli MM-valiksarja H-alagrupi üheksanda vooru kohtumises pakkusid pealtvaatajatele põnevusetenduse Bosnia ja Hertsegoviina ning Belgia rahvuskoondised. Kokku sahistasid võrku seitse erinevat mängumeest.

Belglased asusid Sarajevos toimunud mängu neljandal minutil Thomas Meunieri väravast juhtima, kuid enne poolajavilet haaras juhtohjad kodumeeskond, kelle tabamuste eest hoolitsesid Haris Medunjanin ja Edin Visca.

Teisel poolajal taastasid Belgia eduseisu Michy Batshuayi ja Jan Vertonghen, kuid kümmekond minutit enne matši lõppu seadis viiginumbrid tabloole Dario Dumic. Lõppsõna jäi siiski külalistele, kes vormistasid 84. minutil Yannick Carrasco väravast 4:3 võidu.

Õhtuses mängus lähevad omavahel vastamisi Küpros ja Kreeka. Tabeliseis: Belgia 25 punkti, Bosnia ja Hertsegoviina 14, Kreeka 13, Eesti 11, Küpros 10, Gibraltar 0.

B-alagrupis ei suutnud lätlased võõral väljakul Fääri saarte vastu enamat 0:0 viigist. Ülejäänud B-alagrupi kohtumised peetakse õhtul. Läti on üheksa mänguga kogunud neli punkti ning edestab tabelis vaid Andorrat parema väravate vahega.

Samal ajal lõbutses Rootsi, kes purustas koduväljakul Luksemburgi koguni 8:0. Kolm väravat lõi Marcus Berg. Vähemalt õhtuks tõusid rootslased A-alagrupi liidriks. Kui Prantsusmaa suudab Bulgaaria vastu kolm punkti noppida, haaravad liidrikoha just nemad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles