Tiitlijaht Hispaanias: M-Sport võitis, Tänak kaotas (1)

Viljar Voog, Kataloonia
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak lõpetas Kataloonia MM-ralli kolmanda kohaga, tõusis üldarvestuses teiseks, kuid tiitlist enam ei unista.
Ott Tänak lõpetas Kataloonia MM-ralli kolmanda kohaga, tõusis üldarvestuses teiseks, kuid tiitlist enam ei unista. Foto: M-Sport

Thierry Neuville’i ülesanne Hispaania ralli viimasel võistluspäeval oli auto viiendal kohal finišisse tuua ning jätta sellega ellu unistus MM-tiitlist. Eesolija püüdmine oli ebatõenäoline, seljatagune kindel. Aga belglane tegi avarii, lõhkus roolivarda ja pidi katkestama – Hyundai liidri null punkti tabelis tegid M-Sportist sisulise maailmameistri ning kergitasid Ott Tänaku individuaalses arvestuses teiseks. Eestlase vahe tiimikaaslase Sebastien Ogier’ga kasvas aga nelja silma võrra.

Hispaania ralli võitjas polnud lõpuks suurt kahtlust – reedesel kruusapäeval kolmandana lõpetanud Kris Meeke pani nädalavahetusel oma Citroën C3 WRC asfaldiparemuse jõuga maksma, võitis kaheksa kiiruskatset ning triumfeeris lõpuks 28-sekundilise eduga lähima jälitaja ees.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles