Kivisild võitles end Leipzigis auhinnale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Kivisild, pildil hobusel Ultimus.
Tiit Kivisild, pildil hobusel Ultimus. Foto: Priit Simson

Saksamaal Leipzigis toimuva ratsutamise MK-finaali tänase võistluspäeva esimeseks olulisemaks sõiduks oli tõusva raskusega parkuur kõrgusel kuni 145 cm, mis tõi Eestile võistlustelt esimese auhinnalise koha.

Võistlusalal Eesti ainukese paarina startinud Tiit Kivisild ja Torrero läbisid raja vigadeta ning piisavalt kiiresti, tagamaks endale auhinnalise kaheksanda koha, vahendab hobumaailm.ee.

Ala võitis prantslane Philippe Rozier hobusel Ideal de Roy. Teine ja kolmas koht läksid vastavalt šveitslasele Pius Shwizerile hobusel AD Dinzi ja hollandlasele Harrie Smoldersile hobusel Exquis Powerfee. Võiduks tulnuks meie võistluspaaril olla pea kaheksa sekundit kiirem.

Tänane olulisem takistussõiduvõistlus algab Eesti aja järgi kell 16, mil kavas MK-finaali teine osavõistlus - 155 cm ümberhüpetele. Stardis on nii Gunnar Klettenberg kui Tiit Kivisild.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles