Blogi: Kontaveit kaotas Linzi turniiri avaringis maailma 105. reketile (5)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit Foto: Xinhua/Xinhua/Sipa USA

Eesti esireketi Anett Kontaveiti (WTA 35.) õnnetu hooajalõpp jätkub, sest eestlanna kaotas Austrias Linzis peetud tenniseturniiri avaringis maailma edetabelis 105. kohal olevale 29-aastasele rumeenlannale Mihaela Buzarnescule 6:7, 3:6. Pika ja tasavägise avaseti kiire lõppmäng lõppes neljanda asetusega Kontaveidi poolt vaadates 8:10, sarnaselt avasetile ka teist setti 4:1 juhtima läinud Buzarnescu seal enam eestlannale võimalust ei andnud. Pärast juulikuus Gstaadi turniiril finaali jõudmist on Kontaveit nüüd kaotanud viimasest kaheksast mängust koguni seitse, langedes seega kuuel turniiril konkurentsist avaringis.

Kontaveit tõusis sel nädalal maailma edetabelis ühe koha võrra ning on 35. kohal. Kaia Kanepi tõusis kahe positsiooni võrra ning ta on 110. reket. 

Viimati teenis aasta alguses uskumatus hoos olnud eestlanna võidu Guangzhou turniiri avaringis, kui alistas Jasmine Paolini. Seejärel jäi Kontaveit haigeks ning õiget minekut ei leidnudki. Pekingi turniiri avaringis kaotas ta Austraaliat esindavale Daria Gavrilovale 5:7, 5:7.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles