Galerii: Rapla teenis medalinõudlejate duellis veenva võidu

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kalevi spordihallis mängisid Eesti meistriliiga teise vooru raames Tallinna Kalev/TLÜ ja Rapla Avis Utilitas. Medalinõudlejate lahingust väljus 78:56 võiduga kevadel finaalseeriat mänginud Rapla.

Tasavägiselt kulgenud avaveerandaeg lõppes 18:18 viigiseisul, juhtohjad haaras külalismeeskond teisel veerandajal. Puhkepausile mindi Rapla meeskonna 45:30 eduseisul. Teisel poolajal kontrollis mängukäiku Rapla ja vahe suurenes veelgi. Lõppnumbrid olid Rapla kasuks 78:56.

Üleplatsimeheks osutus Rapla leegionär Nolan Cressler 20 punktiga, kahekohalise punktisumma kogusid ka Rapla mängijad Gert Dorbek (16), Maris Ziedins (15 + 11 lauapalli) ja Devonte Upson (11). Tallinna meeskonna resultatiivseim oli 19 silmaga Kristo Saage.

Mõlemad meeskonnad on kahe mänguga kogunud ühe võidu ja ühe kaotuse. Rapla tunnistas hooaja avamängus BC Kalev/Cramo paremust, TLÜ alistas Pärnu Sadama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles