Liverpool kaotas enne mängu Unitediga võtmemängija

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sadio Mane.
Sadio Mane. Foto: Jamie Tyerman/Sportimage/PA Images

Liverpooli jalgpalliklubi ääreründaja Sadio Mane vigastas laupäevases MM-valikmängus reielihast ning jääb pikaks ajaks väljakult eemale, kirjutab klubi kodulehekülg.

Mane rahvuskoondis Senegal kohtus möödunud nädalavahetusel Roheneemesaartega ning teenis võõral väljakul 2:0 võidu. Liverpooli staarmängija vahetati vigastuse tõttu kolm minutit enne matši lõppu välja. Mane vigastuspaus venib koduklubi andmetel kuni kuue nädala pikkuseks.

Eeloleval nädalavahetusel ootab Liverpooli koduliigas ülioluline mäng Manchester Unitediga. Mane puudumine on koduväljakul mängiva Liverpooli jaoks kõva hoop, sest senegallane on käimasoleval hooajal löönud kolm liigaväravat, rohkem kui ükski teine liverpoollane.

United hoiab seitsme vooru järel Inglismaa kõrgliigas 19 punktiga teist positsiooni, tosin silma kogunud Liverpool paikneb seitsmendal tabelireal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles