Robert Täht särab Poolas ka uue peatreeneri all

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olgugi, et Robert Tähe vastu tunti suvel huvi mitmest Euroopa tippklubist, ei nurise noor mängumees Lubini Cuprumis jätkamise üle.
Olgugi, et Robert Tähe vastu tunti suvel huvi mitmest Euroopa tippklubist, ei nurise noor mängumees Lubini Cuprumis jätkamise üle. Foto: Łukasz Haznar

Robert Tähe ja Keith Puparti koduklubi Lubini Cuprum on alustanud Poola liiga uut hooaega kolme võiduga.

Kohtumistes Będzini, Szczecini ja Kielcega tõi Täht kokku 41 ja Pupart 25 punkti. Eesti koondise peatreener Gheorghe Creţu, kes nüüd särab juba maailma tippude hulka kuuluvas Vene klubis Belgorodis, kergitas Lubini klubi aktsiaid kolme eelneva hooajaga sedavõrd märgatavalt, et Täht saab nimetatud mängudest rääkides kasutada juba väljendit «kohustuslikud võidud». «Siiani peab kõigega rahule jääma – meeskond on hästi mänginud ja ise olen kogu aeg väljakul olnud,» ütleb 23-aastane võrulane, kes valiti viimases mängus kogu kohtumise parimaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles