Skandaalne tennisist avaldas loobumisvõidu andmise tagamaid

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nick Kyrgios.
Nick Kyrgios. Foto: Chandan Khanna/AFP

Austraallane Nick Kyrgios selgitas, et andis Shanghai turniiril Steve Johnsonile pärast 6:7 (5) kaotatud avasetti loobumisvõidu kõhuprobleemide tõttu.

Kõigest kolm päeva tagasi Pekingi turniiri finaalmängus maailma esinumbri Rafael Nadali paremust tunnistama pidanud Kyrgios polnud kiires lõppmängus rahul joonekohtuniku otsusega ning näitas oma rahulolematust välja ebasündsate väljenditega. Pukikohtunik määras Kyrgiosele punktikaristuse.

Pärast setikaotust kõndis Kyrgios kindlal sammul võrgu poole, surus Johnsonil ja pukikohtunikul kätt ning andis loobumisvõidu. Publik vilistas austraallase välja. Nüüd avaldas tennisist, et tema loobumisvõidu taga peitus kõhviirus.

«Viimased 24 tundi on mind vaevanud kõhuviirus. Proovisin mänguks valmis olla, kuid tegelikult ei tundnud end väljakul üldse hästi. Usun, et seda oli ka kõrvalt näha. Lisaks hakkas mu õlg treeningul valutama ning see ei aidanud kaasa,» avaldas Kyrgios pettumust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles