Video: Klavani kaitsepartner lõi treeningul skorpionvärava

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alberto Moreno ja Jürgen Klopp.
Alberto Moreno ja Jürgen Klopp. Foto: Simon Moore/imago/Focus Images

Laupäeval läheb Ragnar Klavani koduklubi Liverpool vastamisi Inglismaa kõrgliiga raames Manchester Unitediga. Kui Eesti koondise kapten mängis eile õhtul MM-valiksarjas Bosnia Hertsegoviina vastu ja pole veel klubiga liitunud, siis koondisepausi ajal demonstreeris treeningul oma tehnikapagasit Liverpooli äärekaitsja Alberto Moreno.

Nimelt virutas hispaanlane osava skorpionlöögiga mänguvahendi Loris Kariuse selja taha. Moreno mängib Liverpoolis alates 2014. aastast ning on selle ajaga löönud kolm väravat. 

Ülitähtsast mängust jääb eemale Liverpooli ääreründaja Sadio Mane, kes vigastas MM-valiksarja kohtumises Roheneemesaarte vastu säärelihast. United hoiab seitsme vooru järel Inglismaa kõrgliigas 19 punktiga teist positsiooni, tosin silma kogunud Liverpool paikneb seitsmendal tabelireal. Matš algab Eesti aja järgi laupäeval kell 14.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles