Kohtuniku roppustega üle valanud tennisist sai karmi karistuse

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fabio Fognini
Fabio Fognini Foto: Eibner-Pressefoto /EXPA/Adelsberger/imago/Eibner Europa

Itaalia tennisemängija Fabio Fognini (ATP 28.) eemaldati mäletatavasti septembris US Openilt, sest ta elas end üksikmängu avaringis kohtuniku peale välja. Nüüd on mees teada saanud ka oma lõpliku karistuse.

Kui algselt visati Fognini turniirilt välja ning talle määrati 24 000 dollari suurune trahv, siis nüüd tõsteti trahv 72 806 dollari peale. Samuti määrati talle suure slämmi turniiridel osalemise keeld.

Kui Fognini suudab aga kahel järgneval hooajal sarnaseid probleeme vältida, kahaneb tema trahvisumma poole võrra ning samuti saab ta loa taaskord suure slämmi turniiridel osaleda.

«Fognini lepib otsusega ning ei kavatse seda edasi kaevata. Ta on kindel, et suudab meie tingimustele vastu tulla ning saab tulevikus taas suure slämmi turniiridel osaleda,» kirjutas suure slämmi turniire ühendava organisatsiooni oma avalduses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles