Euroopa meistri Sloveenia treeneritepingil toimus vahetus

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rado Trifunovic (vasakult esimene) ja Igor Kokoškov (paremalt teine)
Rado Trifunovic (vasakult esimene) ja Igor Kokoškov (paremalt teine) Foto: Vid Ponikvar/Sportida/SIPA/Vid Ponikvar/Sportida/SIPA

Sloveeniaga Euroopa meistritiitli võitnud Igor Kokoškov ei juhenda Sloveenia rahvuskoondist algavas MM-valiktsüklis, sest peab töökohustuste tõttu viibima NBA klubi Utah Jazzi juures.

Tegu ei ole pommuudisega, vaid pikemalt ette teada olnud olukorraga. Kuna NBA ei tee valikmängudeks ajakavasse pausi, hoiavad lepingud nii NBA mängijaid kui treenereid klubide juures.

Kokoškovilt võttis teatepulga üle Sloveenia senine abitreener Rado Trifunovic. Sellise vahetusega loodavad Sloveenia korvpallijuhid, et kahe treeneri vaheline üleminek on sujuvam. Mängis ju Trifunovic Sloveenia meistrikstulekul abitreeneri pingil olulist rolli ning on koondise siseeluga hästi kursis.

Kui Sloveenia peaks aga 2019. aasta MMile kvalifitseeruma, hindab Sloveenia korvpalliliit uuesti olukorda ning treenerite tagasivahetus võib taaskord kõne alla tulla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles