Avo Keel: luban vähemalt ühe salmi Läti hümnist selgeks õppida

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Nüüd hakkab lätlastel raske töö alles pihta,» ütleb Avo Keel naerdes. Öeldut tõestab eile õhtul tehtud pilt, kus juhendajaga poseerib Läti koondise ja Pärnu klubi temporündaja Toms Švans.
«Nüüd hakkab lätlastel raske töö alles pihta,» ütleb Avo Keel naerdes. Öeldut tõestab eile õhtul tehtud pilt, kus juhendajaga poseerib Läti koondise ja Pärnu klubi temporündaja Toms Švans. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Eesti edukaim võrkpallitreener Avo Keel kinnitati kolmapäeva õhtupoolikul Läti koondise uueks peatreeneriks ning justkui saatuse irooniana loositi tema värsked hoolealused juba järgmisel päeval EM-valikturniiril ühte alagruppi Eestiga.

«Kui Eestil on väga vaja mängu võita, siis jumala eest, tulge ja rääkige! Veri on ju teatavasti paksem kui vesi,» viskab vahetult enne intervjuu algust loositulemustest teada saanud Keel endale omaselt nalja. Seda, et ta Läti peatreeneri konkursi võitis, sai Võrust pärit Keel teada neljapäeva õhtul. «Meil oli Pärnu meeskonnaga treening ja kui ma selle lõppedes telefoni vaatasin, oli jube palju vastamata kõnesid tekkinud. Aimasin, et ilmselt osutusin väljavalituks. Ja nii oligi.»  

-Avo, vai jüs jau runājat latviski? (Avo, kas sa räägid juba läti keelt?)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles