Espe jätkab siiski Eesti sprindilootuste treenimist

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Stanislav Moškov / Õhtuleht

Audentese spordikooli sprinterite treenerina jätkab kogenud Valter Espe, kes alles poolteist kuud tagasi samalt ametikohalt koondati.

«Väga hea tunne on, et saan noorte treenimist jätkata!» ütleb Espe, kes on ametikult tööl tagasi üleeilsest. «Istusime kergejõustikuliidu, Audentese spordiklubi ja Audentese spordikooli esindajatega maha, arutasime olukorda ja läksime heatujuliselt üksteisest lahku.»

Protsess ise ei kujunenud aga kuigi ilusaks, sest kui suvel kuulutati välja konkurss Audentese spordikooli uue kümnevõistlejate ja sprinterite treeneri kohale, ütles Audentese spordikooli direktor Priit Ilver, et 67-aastase Sven Andresoo ja 65-aastase Espe asemele soovitakse tuua noort verd. Et mõlemad konkursi kaudu välja valitud mehed (nimesid ei avaldatud) otsustasid ametist viimasel hetkel loobuda, kukkus välja nii, et kümnevõistlejaid naasis aastase vaheaja järel treenima Tõnu Kaukis (61) ning kiirjooksjatega jätkab ikkagi Espe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles