Arsenal on valmis oma tähtmängijatest loobuma

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexis Sanchez ja Mesut Özil.
Alexis Sanchez ja Mesut Özil. Foto: Paul Marriott/imago/Paul Marriott

Londoni Arsenali peatreener Arsene Wenger sõnas, et nende staarmängijad Alexis Sanchez ja Mesut Özil võivad jaanuaris klubist lahkuda. 

Mõlema mängija leping lõppeb käimasoleva hooaja järel ning seejärel saavad nad klubist vabaagendina minema jalutada. Londoni klubi viimane võimalus mängijate pealt raha teenida avaneb talvises üleminekuaknas ja Wenger vihjas, et Arsenal plaanib seda võimalust kasutada.

«Kui oled sellises olukorras, siis on valikus erinevad lahendused. Jah, see on võimalik,» vastas Wenger küsimusele, kas Sanchez ja Özil võivad jaanuaris klubist lahkuda. «Mõlemad mängijad on klubis õnnelikud ja loodan, et olukord pöördub,» lisas prantslane.

Sanchezi teeneid ihkavad liigarivaal Manchester City, Müncheni Bayern ja Paris Saint-Germain. Manchesteri klubi tegi läinud suvel tšiillase soetamiseks ka ametliku pakkumise, kuid Arsenal lükkas selle tagasi. Özil on samuti mitme suurklubi vaateväljas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles