Tiitlikaitsja alustas hooaega napi kaotusega

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kostas Sloukas.
Kostas Sloukas. Foto: Lefteris Pitarakis/AP

Eelmisel hooajal korvpalli Euroliiga meistriks kroonitud Istanbuli Fenerbahce alustas tiitli kaitsmist 67:68 (41:36) kaotusega Malaga Unicajale.

Hispaania meeskond haaras juhtohjad 7.49 enne kohtumise lõppu, kui kaks punkti ja numbrid tabloole 58:57 Malaga kasuks viskas James Augustine. Rohkem edu käest ei antud. Türklastel avanes viimasel sekundil võimalus matš võita, kuid Kostas Sloukase vise ei tabanud.

Valitseva meisterklubi ridades sai kahekohalise punktiarvu kokku kolm mängijat: Sloukas (15), Luigi Datome (13) ja Jan Vesely (12). Malaga eest tegid skoori kümme erinevat mängumeest ja punktid jaotusid ühtlaselt, resultatiivseim oli tosina silmaga Giorgi Shermadini.

Võidurõõmu maitsesid ka Pireuse Olympiakos ja Tel Avivi Maccabi, kes alistasid vastavalt 75:64 Baskonia ja 88:71 Bamberg Brose Basketi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles