Klavani klubikaaslane vahetas kummalisel põhjusel telefoninumbrit

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dejan Lovren
Dejan Lovren Foto: Scott Heppell/REUTERS

Liverpoolis palliva Ragnar Klavani meeskonnakaaslane Dejan Lovren pidi hiljuti oma telefoninumbrit vahetama. Nimelt muutusid tema tuttavad Liverpool – Manchester United mängu eel liiga aplaks ning ajasid ta piletisooviga hulluks.

«Viimased 10 päeva on inimesed vaid sellest mängust rääkinud ja kõik küsivad minu käest pileteid. Tahaksin kõigile tasuta pileteid jagada, aga ma ei saa seda teha. Kui aus olla, siis vahetasin isegi seetõttu oma telefoninumbri ära,» tunnistas Lovren BBC-le, et sõbrad hakkasid talle liialt peale käima.

Lovren, nagu ka teised Liverpooli kaitsjad, on teeninud sel hooajal palju kriitikat. Horvaati on vaevanud korraga mitu vigastust, mis on teda meeskonna treeningutelt eemale hoidnud. Mängukõlblikuks on ta saanud vaid tänu valuvaigistitele. 

Siiski ennustab Briti meedia, et Liverpooli peatreener annab homses kohtumises võimaluse just Lovrenile ning jätab Klavani pingile. 

Liverpool ja Manchester United kohtuvad homme Eesti aja järgi kell 14.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles