HC Kehra astus suure sammu karikavõistluste finaalneliku suunas

Ott Järvela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dmitri Jankovski viskas täna HC Kehra kasuks kaks väravat.
Dmitri Jankovski viskas täna HC Kehra kasuks kaks väravat. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti karikavõistlustel käsipallis alustati täna veerandfinaalidega. Esimese paari avamängus sai HC Kehra võõrsil jagu Aruküla/Audentese meeskonnast tulemusega 41:25 (21:11). Kordusmäng toimub 5. novembril Kehras.

Mullugi viis loos samad tiimid karikasarjas vastamisi, Kehra sai siis Aruküla SK üle kaheksandikfinaalis võidu koondtulemusega 76:36. Mõned nädalad tagasi pidid mõlemad meeskonnad kaheksa parema hulka pääsemiseks vaeva nägema, olles toonastest vastastest kahe mängu kokkuvõttes vaid kahe värava võrra paremad.

Teisipäeval hooaja esimesele liigavõidule lähedal olnud Aruküla/Audentes alustas kodusaalis hästi ja juhtis 10. minutiks 5:3. Siis tegid külalised Kaspar Leesi kolme värava toel 7:0 spurdi, ei aidanud ka Aruküla/Audentese peatreeneri Martin Noodla time-out – Kehra läks oma teed ja võitis poolaja 21:11. Lees viskas esimese pooltunniga 10 väravat.

Pärast vaheaega mängupilt suurt ei muutunud, kehralased kasvatasid pidevalt eduseisu ja said lõpuks korduskohtumiseks 16-väravalise edu – 41:25. Lees lisas oma kontosse teisel poolajal veel viis tabamust ja oli lõpuks 15 väravaga üleplatsimees. Antti Rogenbaum ja kohtumise lõpuminuteil punase kaardi teeninud Nikita Jermaševitš lisasid viis tabamust. Kaotajate poolel viskas Hendrik Lohk 6 ja Jan Jürgen Veski 5 väravat

Järgmised mängud Eesti karikavõistlustel, veerandfinaalide avakohtumised:

16.10.  19:00  Viljandi HC – Tartu Ülikool

20.10.  19:00  Põlva/Arcwood – HC Viimsi

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles