Video: Warriorsile šokk-kaotus, kohtunikud ei lugenud Duranti võidukorvi

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Duranti ja James Hardeni duellist lahkus võitjana viimane.
Kevin Duranti ja James Hardeni duellist lahkus võitjana viimane. Foto: Kyle Terada/USA Today Sports/Scanpix

Houston Rockets läks Golden State Warriorsi vastu hooaja avamängu 2:0 juhtima, kuid edasine matš kulges suuresti valitseva NBA meisterklubi domineerimisel. Rockets sai järgmine kord eduseisurõõmu mekkida alles kohtumise viimase korvi järel, kui karukoopas vormistati dramaatiline 122:121 võit.

Rockets otsustas mängu saatuse just 34:20 võidetud viimasel veerandil. Sealjuures oli matši viimase rünnaku võimalus Warriorsil. Teele saadetud kaugvise põrkas korvirõngast tagasi, aga lauapalli sai Kevin Durant. Mullu karjääri esimese NBA meistritiitli võitnud korvpallilegend oli täiesti vaba, saatis palli viimasel sekundil teele ja korvivõrk sahises. Warriorsi fännid hakkasid juubeldama.

Kodupubliku peo rikkusid matši kohtunikud. Videokordus näitas, et kuigi Durant oli lõpusireeni kõlamise ajaks palli juba suuresti teele saatnud, puutus ta seda veel sõrmeotstega. Vise ei lugenud, Rockets võitis.

«Meeletu mäng, tundus nagu play-off-kohtumine,» võttis matši kokku Houstoni tähtmängija James Harden. «Andsime neile üleminekutel nii palju punkte, aga meie meeskond on juba selline, et võitleme alati lõpuni.»

Terve matši peale vaid kaheksat mängijat kasutanud Rocketsi poolt oligi resultatiivseim Harden 27 punktiga, lisaks sai tagamängija kirja ka 10 resultatiivset söötu. PJ Tucker lisas pingilt 20 silma.

Warriorsi poolelt viskas 23 punkti Nick Young. Stephen Curry tõi 22 (kolmesed 3/9, kahesed 8/18) ja Durant lõpuks 20 punkti.

Warriorsi järgmine mäng on Eesti aja järgi reede varahommikul, kui New Orleansis kohtutakse kohalike Pelicansiga. Rocketsit ootab reis Sacramentosse, kus neid võõrustab Kings.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles