Lampre uus mänedžer ei lase kahtlusaluseid Girole

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Damiano Cunego.
Damiano Cunego. Foto: SCANPIX

Omega Pharma-Lotto hiljuti Lampre-ISD vastu vahetanud mänedžer Roberto Damiani kinnitas, et ükski Mantova skandaaliga seotud tiimi rattur ega taustajõududesse kuuluv isik laupäeval algavast Giro d’Italiast osa ei võta.

14 endist ja praegust ratturit, spordidirektorid Fabrizio Bontempi ja Maurizio Piovani ning endine mänedžer Beppe Saronni kuuluvad dopingu tarvitajate-vahendajate nimekirja, kirjutab spordipartner.ee. Kellelegi pole süüdistust esitatud, sest uurimine on pooleli, kuid eelpool nimetatuid kahtlustatakse seotuses keelatud aineid vahendanud apteekri Guido Nigrelliga.

Lampre üheksaliikmelises Giro-meeskonnas pole teiste seas 2004. aasta võitjat Damiano Cunegot. Tiimi liidriks on Michele Scarponi hoolimata sellest, et tema hotellituba mõni aeg tagasi politsei poolt läbi otsiti.

Grupifinišites loodab Lampre ettevalmsituse käigus kaalu langetanud 37-aastasele veteranile Alessandro Petacchile, kes oli mullu suvel seotud Padova dopinguskandaaliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles