Schumacher veel järgmist sammu ei tee

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mick Schumacher sai tänavusel Belgia GP-l roolida oma isa legendaarset Benettoni vormelit.
Mick Schumacher sai tänavusel Belgia GP-l roolida oma isa legendaarset Benettoni vormelit. Foto: LOIC VENANCE/AFP/Scanpix

Michael Schumacheri poja Micki võidusõitjakarjäär suurte hüpetega ei edene. Tänavu esimest hooaega F3-sarjas võistelnud sakslane lõpetas hooaja kokkuvõttes 12. kohal, kolm positsiooni madalamal Ralf Aronist ja jätkab samas sarjas ka tuleval hooajal.

«Ma üritan igas nüansis areneda,» vahendab sakslase sõnumit oma tuleviku kohta F1 Today. Terve debüüthooaja peale lõpetas Schumacher poodiumil vaid ühes sõidu ning sarja kollanoka tulemused hooaja teises pooles, kui ta uue sõiduvahendiga võinuks rohkem sinasõbraks saada, paranemismärke ei näidanud.

Kui 17-aastane britt Lando Norris, kes sarja võitis, on tulevast hooajast tõenäoliselt McLareni F1-meeskonna varupiloot, siis aasta vanem Schumacher veel sammu kõrgemale ei tee. «Ma keskendun iseendale ja ei võrdle end teiste sõitjatega. Igaüks areneb oma tempos ja seda ei ole võimalik võrrelda. Võtan asju samm sammu haaval ja üritan end tulevikuks võimalikult hästi ette valmistada. Jah, minu tulevikusihiks on jätkuvalt F1. Mis juhtus tänavu, see juhtus ja ma olen sellega rahul,» rääkis kollanokkade arvestuses kolmandaks jäänud sakslane.

Tõenäoliselt jätkab Schumacher kihutamist Prema meeskonnas, mis võitis tänavu F3 sarja meeskondlikus arvestuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles