Video: Evertoni ja Lyoni euromängus puhkes rüselus

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Everton - Lyoni Olympique.
Everton - Lyoni Olympique. Foto: ANDREW YATES/REUTERS

Jalgpalli Euroopa liiga alagrupiturniiri kolmanda vooru kohtumistes läksid teiste seas omavahel vastamisi Everton ja Lyoni Olympique. Võõral väljakul teenis 2:1 võidu ja kolm punkti Prantsusmaa meeskond.

Lyon asus võõral väljakul toimunud kohtumist kuuendal minutil juhtima, kui 11 meetri karistuslöögi realiseeris Nabil Fekir. 69. minutil suunas Gylfi Sigurdssoni tsenderduse võrku Ashley Williams, kuid kuus minutit hiljem lõi kannaga värava Bertrand Traore.  

Lõpuvile järel tuleb mänguseisust rohkem juttu väljakul puhkenud rüselusest. Enne kodumeeskonna tabamust tõukas Williams vastasmeeskonna väravavahti ning seejärel läksid käiku rusikad. Oma panuse kaklusesse andis ka võõrustajate toetaja, kes Lyoni mängija suunas käega vehkis.

Mõlema meeskonna fännid sattusid pahandustesse juba kohtumise eel, kui arvasid, et nende ülekaal Inglismaa tänavatel kajastub meeskonna tulemuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles