Müncheni Bayern jättis võimaluse liidriks tõusta kasutamata

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bayerni mängijad võiduväravat tähistamas.
Bayerni mängijad võiduväravat tähistamas. Foto: Daniel Reinhardt/AP

Jalgpalli Saksamaa meistrivõistluste üheksandas voorus teenis kolm punkti valitsev meister Müncheni Bayern, kes alistas võõral väljakul Hamburgeri 1:0.

Esimese poolaja lõpus teenis robustse vea eest punase kaardi Hamburgeri poolkaitsja Gideon Jung ning võõrustajad mängisid matši lõpuni arvulises vähemuses. Bayerni võiduvärav sündis 52. minutil, kui Thomas Müller söödu realiseeris väravaks Corentin Tolisso.

Mõned tunnid varem loovutas tähtsaid punkte liigatabelis esikohal paiknev Dortmundi Borussia, kes mängis maha kaheväravalise eduseisu ja leppis 2:2 viiki Frankfurt Eintrachtiga.

Bayern vajas liidripositsiooni hõivamiseks vähemalt neljaväravalist võitu. Dortmund säilitas koha tipus vaid parema väravate vahe tõttu, kolmandal tabelireal paiknev RB Leipzig kaotab kahele suurele meeskonnale vaid ühe silmaga.

Esinelik: Dortmund 20 punkti (väravate vahe 25:7), Bayern 20 (22:7), Leipzig 19, Schalke 16.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles