Liverpooli peatreeneri sõnul võib tiitlijaht nende jaoks juba läbi olla

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jordan Henderson ja Jürgen Klopp.
Jordan Henderson ja Jürgen Klopp. Foto: LINDSEY PARNABY/AFP

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp vihjas, et tema juhendatava meeskonna jaoks võib jaht tänavuse hooaja liigatiitli peale läbi olla.

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga liider on Manchester City, kes mängu rohkem pidanuna edestab Liverpooli 12 punktiga. Liverpoolil on täna võimalik vahe vähendada 9 punkti peale, kuid selleks tuleb alistada võõral väljakul tugev Tottenham.

Viimasest viiest kõrgliigamängust on Liverpool suutnud võita vaid ühe. Kloppi sõnul pole midagi küll lootusetult kadunud, kuid City on omaette klassist. «Kas te küsite, kas tiitlivõit on meie jaoks lõppenud? City on tugev, nad lendavad liigatabeli tipus. Võib-olla on tiitlisaatus juba otsustatud. Ma ei oska seda praegu öelda,» ütles Klopp Liverpool Echole.

«Aga siin liigas on palju, mille nimel mängida. Eriti meil. Oleme möödunud aastaga võrreldes arenenud. Võib-olla mitte tulemuste osas, aga võimaluste loomise osas kindlasti. Kui me suudame järjepidevalt sellist mängu näidata, siis võime teha väga hea hooaja,» jätkas Klopp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles