Guardiola Barcelona mängijate näitlemisest: loodetavasti seda enam ei juhtu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pep Guardiola pressikonverentsil.
Pep Guardiola pressikonverentsil. Foto: SCANPIX

Täna peetakse jalgpalli Meistrite liigas FC Barcelona ja Madridi Reali vaheline poolfinaali korduskohtumine. Avakohtumise võitis Barcelona mäletatavasti 2:0.

Vahepealse nädala jooksul on mõlemad meeskonnad kõvasti kirgi kütnud ning mängueelsel pressikonverentsil räägiti nii mõnestki huvitavast teemast.

Barcelona juhendaja Pep Guardiola käest uuriti, et mida ta arvab oma hoolealuste küllaltki ülepingutatud näitlemisest.

«Need asjad on juba tehtud ja midagi seal muuta ei saa,» sõnas Guardiola. «Loomulikult ma soovin, et seda enam ei juhtuks.»

Mäletatavasti tuli Real välja ka süüdistusega, et Barcelona mängumees Sergio Busquets kutsus eelmises kohtumises Reali kaitsjat Marcelot ahviks. Seda süüdistust kordas pressikonverentsil ka Reali abitreener Aitor Karanka. Lisaks meenutas ta seda, et UEFA otsustas mitte karistada näitlemisega tegelenud Barcelona pallureid ning viitas asjaolule, et paar kuud tagasi said Reali mängijad karistada, kui nad teenisid meelega kollase kaardi.

«Kui rassismisüüdistus leiab kinnitust, siis kindlasti võtame midagi ette. Oleksime väga pettunud. Samas kui konkurent esitab süüdistuse, siis on otsuse tegemine UEFA käes,» lisas Guardiola.

Veel tunnistas Barcelona juhendaja, et ta ootab juba tänase kohtumise lõppu, kuna praegune olukord on teda juba ära tüüdanud. «Meil on Reali vastu jalgpalli mängimisest kõrini,» sõnas Guardiola.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles