Toobal peab uue klubi leidma, Pupart pikendas lepingut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Toobal.
Kert Toobal. Foto: PlusLiga

Eesti võrkpallikoondise sidemängija Kert Toobal ei jätka tuleval hooajal Poola meistriliiga klubis Olsztyni Indykpol. Hooaja alguses esiviisikusse jõudmise eesmärgiks seadnud Indykpol jäi raskustega kõrgeimasse seltskonda püsima.


Talvel Indykpoli uueks peatreeneriks värvatud rumeenlase Gheorghe Cretuga leping lõppes. Tema asendajaks sai viimased neli aastat Treviso Sisley abitreenerina leiba teeninud itaallane Tomaso Totolo, kelle kutsel tuli meeskonda hispaanlasest sidemängija Guillermo Hernán.

«Oli teada, et Cretuga lepingut pikendades oleks ka mulle pakkumine tehtud. Totolo ei tea minust midagi ja loogiline, et ta kutsub endaga kaasa tuttava mängija,» ütles Toobal. «Võtan seda kui paratamatust. Minu teada ootavad klubi suured muudatused.»

Toobali sõnul on tema vastu huvi tuntud Prantsusmaalt, kuid ühtegi konkreetset pakkumist pole tehtud.

Alates 2009. aastast Rennes’i Etudiantis mänginud Keith Pupart pikendas Prantsuse meistriliiga klubiga lepingut ühe hooaja võrra. Koha eurosarjas teeninud meeskonnas jätkab ka Raimo Pajusalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles