Tänavune Crocodile Trophy pakub rohkem eksootikat

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Kirsipuu, kelle tuules sõidab Allan Oras, sai mullu elu esimese Crocodile Trophy kokkuvõttes 7. koha ja oli parim üle 40-aastaste meeste arvestuses.
Jaan Kirsipuu, kelle tuules sõidab Allan Oras, sai mullu elu esimese Crocodile Trophy kokkuvõttes 7. koha ja oli parim üle 40-aastaste meeste arvestuses. Foto: rocodile Trophy

Maailma raskeimaks mägirattatuuriks peetava Crocodile Trophy korraldajad avalikustasid tänavuse trassi. Austraalias 17. korda toimuv jõuproov, kus eestlaste (Jaan Kirsipuu, Allan Oras, Indrek Kelk) tiim Rietumu-Delfin mullu meeskondlikus arvestuses esikoha pälvis, peetakse 18.-27. oktoobrini, kirjutab spordipartner.ee.

Organiseerijad lubavad pakkuda ratturitele rohkem eksootikat ja vähem tsivilisatsiooni. Start antakse Cairnsi linnas ja viimane, 10. etapp lõpeb esmakordselt Cooktownis. Selleks ajaks on seiklushimulised sportlased jätnud selja taha 1200 km.

Uudise täisteksti loe siit

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles