Ferguson kavatseb enne finaali Mourinho käest nõu küsida

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alex Ferguson
Alex Ferguson Foto: SCANPIX

Tänavune jalgpalli Meistrite liiga finaal toimub 28. mail Wembley staadionil ning teatavasti lähevad seal vastamisi FC Barcelona ja Manchester United.

ManU peatreener Alex Ferguson aga teatas, et ta kavatseb enne finaali küsida nõu Madridi Reali juhendaja Jose Mourinho käest. Kuigi Mourinho juhendatav Real jäi poolfinaalis Barcelonale alla, siis leiab Ferguson, et noorema kolleegi käest võib saada hüva nõu, kirjutab The Telegraph.

«Räägin temaga päris tihti. Viimati vestlesime eelmisel nädalal,» rääkis Ferguson. «Kuna Real on meist teistsugune meeskond, siis peame paljustki tuginema oma teadmistele. Kuid Realil on seoses Barcelonaga rohkem kogemusi ja tahaksin kuulda Jose arvamust. Võtan tema arvamust alati arvesse, kuna ta on väga abivalmis.»

«Me ei tohi nende vastu minna vähese enesekindlusega. Mängime fantastilise meeskonna vastu, kuid meid ei ole võimalik hirmutada. Peame leidma nende vastu mängimiseks lahenduse,» lisas Ferguson.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles