Serviti jõuline kaitse halvas Kehra vastupanu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti mängumees Janis Selge (palliga).
Põlva Serviti mängumees Janis Selge (palliga). Foto: Toomas Huik

Eesti käsipallimeistrivõistluste teine finaalmäng kujunes ootamatult ühepoolseks – tiitlikaitsja Põlva Serviti ei andnud külla sõitnud HC Kehrale võimalusepoegagi ning pani oma üleoleku maksma numbritega 36:19.


Samas algas kohtumine võõrustajatele kurjakuulutavalt, kui Kehra spurtis kiiresti ette 7:2. Serviti ärkas ruttu ja 20. minutil särasid tablool viiginumbrid 9:9 ning poolaeg kuulus Kagu-Eesti klubile 15:10.

«Mängu algus meil ebaõnnestus,» nentis Serviti peatreener Kalmer Musting. «Meeste tahtmine oli suur, kuid väljakul tegutseti sarnaselt avakohtumisega kramplikult. Õnneks ei teinud me palju tehnilist praaki.»

Teise poolaja alguses kasvas Serviti eduseis juba kümneväravaliseks ning mõlemad meeskonnad vahetasid platsile teise koosseisu. «Kohtunikud lasid kaitses jõuliselt mängida ega vilistanud vaieldavaid olukordi ära. See andis Servitile eelise ja nad said kiirrünnakutest palju kergeid väravaid,» märkis Kehra juhendaja Jüri Lepp.

«Vastased on väga heas füüsilises vormis. Ilmselt tehti poolfinaalmängude ajal kõvasti trenni. Meie ei saanud Chocolate Boys / Viimsi vastu seda luksust lubada,» lisas ta.

Serviti poolel kerkisid üleplatsimeesteks Janis Selge ja Andrei Ternovõi kaheksa tabamusega. Kaotajatele viskas Marko Slastinovski viis väravat. Kehra poolel jäid sootuks kuivale kogenud pallurid Roman Glinkin ja Eduard Makejev. Esimene oli enne finaalseeriat pikalt haige, teine vigastas avamängus jalga.

«Selge oli varakult saalis ja tegi enne koosolekut individuaalse soojenduse. Kartsin, et ta põleb läbi,» tunnistas Musting, kelle sõnul lõpetati tugev treeningtsükkel vahetult enne poolfinaalmänge HC Viljandiga.

Kolmas ja viimaseks jääda võiv mõõduvõtt peetakse pühapäeval Kehras.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles