Kubica võimalik naasmine vormel-1 sarja selgub juunis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Kubica
Robert Kubica Foto: SCANPIX

Renault’ vormel-1 meeskonna bossi Eric Boullier’ sõnul selgub juunikuus, kas Robert Kubica naaseb kunagi vormel-1 sarja ja kui jah, siis millal.

Kubica tegi veebruari alguses Ronde di Andorra rallil ränga avarii ning pidi pärast nelja operatsiooni üle kahe kuu haiglas olema, vahendab Planet-F1.

Poolteist nädalat tagasi pääses ta lõpuks haiglast koju ja alustas koheselt intensiivse taastusraviga. Boullieri sõnul pole aga enne juuni keskpaika selge, kas ta saab kunagi veel vormelirooli istuda.

«Rääkisin sel nädalal temaga telefonitsi tund aega, tal on väga hea meel, et on jälle kodus ja saab jälle normaalset elu elada, kuigi peab iga päev taastusraviga tegelema,» sõnas Boullier. «Ta näeb kõvasti vaeva, treenib päevas kuus-seitse tundi. Juuni keskpaigaks on pilt selgem, siis teame, mida ja millal oodata.»

«Vigastus oli üsna hull. Luid ja lihaseid on lihtne parandada, kui nii võib öelda, kuid närvidega on sootuks teine lugu,» lisas Boullier. «Tuleb olla väga ettevaatlik, seetõttu võtame rahulikult, jälgime tema arengut, et midagi valesti ei läheks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles