Tartu jooksumaratoni lastejooksudel oli ligi 2200 osalejat

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SEB 29. Tartu Jooksumaratoni lastejooksud tõid spordiradadele 2198 noort.
SEB 29. Tartu Jooksumaratoni lastejooksud tõid spordiradadele 2198 noort. Foto: Tarmo Haud

Täna peeti Tartus Tähtvere Spordipargis SEB 29. Tartu Jooksumaratoni lastejooksud, mis tõid spordiradadele 2198 noort.



Tegemist on viimase kahekümne aasta parima tulemusega.

Sooja ja päikesepaistelise ilmaga toimunud sündmus kulges rõõmsas meeleolus. „Väga tore oli koos teistega joosta. Nii palju inimesi oli. See meeldis ka, et jäätist ja limonaadi sai,“ räägib 850 m distantsi lõpetanud Sillerin, kes oli stardis juba kolmandat korda. Tema sõnul läheb jooksmiseks ka järgmisel aastal. Siis aga juba pikemal distantsil.

Kes täna starti ei jõudnud, saab kiiremad sammud ette võtta homme Otepää ja Elva lastejooksudel. Neist esimene saab stardipaugu kell 10.00 ja teine 11.30. Registreerimine toimub tund enne starti kohapeal ja on tasuta.

Lastejooksud on oluline osa Tartu Jooksumaratonist juba selle algusaegadest peale. Vaid esimesel toimumisaastal käisid rajal vaid täiskasvanud. Seega on kõige nooremad sündmusest osa saanud nüüdseks juba 28. korda. Lastejooksude osalejatearvud on viimasel viiel aastal jõudsasti kasvanud jõudes 2006 aasta 654 jooksusõbrast tänavu 2198-ni, millele lisanduvad veel homsetel sündmustel osalejad.

Tartu Jooksumaratoni 10 ja 23 km põhidistantsidele starditakse homme.


 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles