Tartu jooksumaratonil stardivad ka Gerli Padar ja Martin Parmas

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerli Padar ja Martin Parmas
Gerli Padar ja Martin Parmas Foto: Arno Saar / Õhtuleht


Täna lähevad SEB 29. Tartu Jooksumaratoni 23 km rajale paljud aktiivsete eluviiside austajad. Nende hulgast leiab ka võistlustantsukohtuniku ja treeneri Martin Parmase ning hinnatud laulja Gerli Padari.

Martini sõnul on tervisesport nende peres au sees ning sõltuvalt võimalustest tehakse 3-4 korda nädalas ka trenni. "Põhiliselt käime jooksmas, kuid nüüd, kus ilmad on juba ilusamad, sõidame ka ratastega. Liikumine ja kerge füüsiline koormus värskes õhus tagavad hea tuju ja enesetunde," räägib ta.

Tartu Jooksumaratoni pikema distantsi starti asuvad nad mõlemad oma eesmärkidega. "Minu esimene maraton ja veidikene on hirm ka, sest sai valitud just pikem distants. Peamiseks eesmärgiks on rada edukalt läbida," avaldab Gerli.

"Minu pühapäevane eesmärk on joosta üle oma eelmise aasta tulemus ja kohtuda sõpradega, keda pole ammu näinud," lisab Martin, kes mullu lõpetas 451 kohaga ja läbis 23 km distantsi ajaga 1:50:34.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles