Kristina Kuusk sai Brasiilia MK-etapil 14. koha

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristina Kuusk
Kristina Kuusk Foto: Toomas Huik

 

Brasiilias, Rio de Janeiros peetud naiste epeevehklemise MK-etapil sai Kristina Kuusk 14. koha.

Kaheksandikfinaalis pidi Kuusk tunnistama kahekordse olümpiavõitja prantslanna Laura Flessel-Colovici 15:14 paremust.

Põhiturniiri avaringis alistas Kuusk poolatari Beata Tereba-Zawrotniaki 15:14 ja pääsuks 16 parema hulka hiinlanna Mingfang Yin`i 15:13.

Nii Julia Beljajeva kui ka Irina Embrich pidid 64 parema hulgas tunnistama Poola vehkleja paremust. Beljajeva kaotas Malgorzata Strokale 10:15 ja Embrich jäi torgetega 14:15 alla Magdalena Piekarskale. Beljajeva sai kokkuvõttes 48. ja Embrich 63. koha.

Neljanda eestlannana võistlustules olnud Julia Zuikova piirdus kvalifikatsiooniturniiriga. Alagrupis neli võitu ja kaks kaotust teeninud Zuikova pidi otsustavas kohtumises tunnistama itaallanna Rossella Fiamingo 15:9 paremust. Zuikova lõppkohaks jäi 75.

MK-etapi võidu sai sakslanna Imke Duplitzer, kes finaalis alistas rumeenlanna Simona Alexandru 15:14. Kolmandad kohad said ukrainlanna Yana Shemyakina ja venelanna Lubov Shutova. Kokku osales 153 naisvehklejat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles