Merike Anderson sai korvpalli Euroliigas käe valgeks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merike Anderson
Merike Anderson Foto: www.fibaeurope.com

FIBA Euroliiga teises voorus kaotas Riia TTT kolmapäeval 48:89 (27:44) Moskva AKSK-le, kaotajate ridades viskas Merike Anderson kaks punkti.

Esimeses voorus TTT kaotust pingil vaatama pidanud Anderson tabas ühe kolmest teele saadetud viskest. Lisaks võttis ta ühe lauapalli nii «kodust kui ka võõrsilt » ja pälvis kaks viga.

Andersonist märksa rohkem sai selles kohtumises 1500 pealtvaataja ees platsil viibida üks teine eestlane, mängu kohtunikuna juhtinud Aare Halliko.

Teistest B-alagrupi kohtumistes kaotas ESB Lille Metropole 63:67 Brno Gambriniusele ning Veneetsia Umana Reyer oli 70:59 parem Ungari Soproni MKB Euroleasing naiskonnast.

Kahe vooruga on Moskva ja Veneetsia naiskond kogunud vaid võite, 50-protsendiline resultatiiivsus on Soproni ja Brno naiskonnal ning Lille ja Riia naiskond pole veel võiduarvet avanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles