Karu ärkas, ent kas liiga hilja?

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antoine Griezmanni superlöök aitab Atletico unistust elus hoida.
Antoine Griezmanni superlöök aitab Atletico unistust elus hoida. Foto: Francisco Seco/AP/Scanpix

Madridi karu vaatas augusti lõpus vastased üle ja vajus seejärel mõnusasse sügisunne. Ehmunud mesikäpp ärkas alles siis, kui häda ja õnnetus olid juba käega katsuda, kuid ei suutnud aseri ratsude vastu esimese ähmiga suurt midagi korda saata. Seejärel Roomast külla saabunud emahundile näitas karu juba palju vihasemalt hambaid ja lootus elab, kuid...

Mõistukõnet klubidest ja nende vapiloomadest jättes – hoolimata sellest, et Atletico alistas kolmapäeva õhtul Meistrite liigas kodustaadionil AS Roma 2:0 ning nende edasipääsulootus püsib endiselt elus, ei ole karu saatus enam tema enda teha. Isegi kui Atleticol õnnestub viimases voorus Londonis valitsev Inglismaa meister Chelsea selili panna, peavad nad lootma, et Roma kaotab kodus Karabahhile. Esimene ülesanne on mullusele poolfinalistile jõukohane, kuid teise täitumiseks vajatakse pigem imet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles