Video: Euroliigas selgusid mängude võitjad lõpusekunditel

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Augustine Rubit ja Ricky Hickman
Augustine Rubit ja Ricky Hickman Foto: Sportfoto Zink / HMI/imago/Zink

Korvpalli Euroliigas peeti eile õhtul viis kohtumist, millest kahes selgus võitja alles lõpusekunditel.

Bambergi  Brose alistas kodusaali 83:82 Valencia. Võidu tõi Saksamaa klubile kaks sekundit enne mängu lõppu Ricky Hickman, kes suutis kahe punktilises kaotusseisus olla välja meelitada vea, mis saatis mehe vabaviskejoonele. Hickman tabas kolmest vabaviskest kolm ning tõi koduklubile hooaja viienda võidu. Valencia sai kira aga hooaja kuuenda kaotuse. Hickman oli ka võitjate resultatiivseim 26 silmaga, kaotajate parimana viskas Erick Green 17 punkti.

Milano Olimpia kaotas kodusaalis viimase minuti heitluses Pireuse Olympiacosele 85:86. Kreeklastele tõi võidu Jamel McLean, kes tabas 46 sekundit enne kohtumise lõppu kahese koos veaga ning viis tabava vabaviske järel koduklubi 86:85 ette. McLean kogus lõpuks enda arvele 22 silma, kaotajate eest viskas Arturas Gudaitis 19 punkti. Olympiacos on Euroliiga liider (7-2), Milano klubi hoiab 14. kohta (3-6).

Kõik mängud:

  • Kaunase Žalgiris - Anadolu Efes 91:83
  • Bambergi Brose - Valencia 83:82
  • Milano Olimpia - Olympiacos 85:86
  • Barcelona - Tel Avivi Maccabi 89:67
  • Belgradi Crvena Zvezda - Baskonia 81:85
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles