Chelsea staarmängija ülistas Liverpooli supertehingut

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eden Hazard ja Willian (paremal)
Eden Hazard ja Willian (paremal) Foto: PETER CZIBORRA/Action Images via Reuters

Suvel 42 miljoni euro eest AS Romast Liverpooliga liitunud Mohamed Salah on tänavusel hooajal löönud juba 14 väravat. Mäletatavasti loobus Chelsea 2015. aastal tema teenetest ning tundub, Londoni klubi rutakas otsus on vähemalt klubi staarmängijal Eden Hazardil meelel.

Salah liitus Chelseaga 2014. aastal, kuid sai kirja kõigest 19 kohtumist. Juba järgmise aasta alguses saadeti ta Fiorentinasse laenule ning seejärel juba AS Romasse, kes mehe lõpuks 2016. aastal ära ostis. Jürgen Klopp ja Liverpool nägid, et ründaja sobib nende mängujoonisega ning suvel toodi ta Liverpooli ridadesse.

Praeguseks on selge, et tegu oli tänapäeva üleminekuturgu arvestades väga hea tehinguga. Kui Salah on kõikide sarjade peale kokku löönud 14 väravat, siis Inglismaa kõrgliigas on ta 12 mänguga löönud üheksa väravat.

«Ta on tipp-tipp-tippmängija. Talle ei antud Chelseas võimalust. Võib-olla treeneri pärast, võib-olla teiste mängijate pärast. Ma ei tea seda,» kommenteeris Hazard. «Tal on kvaliteeti, kuid tol perioodil oli meil klubis veel peale minu Willian ja Oscar. Seega tal ei olnud lihtne.»

«Ta on fantastiline ründaja ja on selle tõestuseks löönud tänavu palju väravaid. Kuid Liverpoolil pole ainult Salah, neil on palju kvaliteetseid mängijaid,» jätkas Hazard.

Liverpool kohtub Inglismaa kõrgliigas Chelseaga homme kell 19.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles