Barcelona staaridest kubisev meeskond jätkab ainsana täiseduga

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barcelona pallurid rõõmustavad värava üle.
Barcelona pallurid rõõmustavad värava üle. Foto: Reuters / Scanpix

Jalgpalli Meistrite liiga on tänavu pakkunud palju üllatusi – autsaideriteks arvatud meeskonnad võitlevad alagrupist edasipääsu eest ning mitmed suuremad klubid on kaotanud ootamatuid punkte.


Kogu virvarri sees on vaid üks meeskond suutnud võita kõik kolm seni peetud kohtumist.

Hispaania au ja uhkus Barcelona on langetanud üksteise järel Lissaboni Sportingu, Donetski Šahtjori ning kolmapäeva hilisõhtul Baseli. Neist viimase väravasse löödi koguni viis palli. Alagrupist edasipääs on juba peaaegu tagatud.

Samas manitseb Barcelona ründetäht Thierry Henry eufooriast hoiduma. «Barcelona mängib viimasel ajal tõesti väga hästi, kuid sellesse peab suhtuma ettevaatlikult – kõik võib kiiresti muutuda,» rääkis Henry portaalile uefa.com. «Loomulikult tahame sama hooga jätkata ning kaotusteta seeriat veelgi pikendada. Meistrite liiga alagrupi võit on üks meie kindlaid soove.»

Prantsusmaa koondise ründaja sõnul on Barcelona alati hooaja alguses hästi tegutsenud. «Pole vahet, kes meist platsile läheb – kõik saavad mängimisest suure rahulduse. Treeningutesse ja mängudesse suhtume siiski väga tõsiselt,» mõtiskles Henry.

Samas polnud prantslane ise viimases võidumängus peategelase rollis. Ta käis küll väljakul, ent vastaste väravavõrku sahistada ei suutnud.

Meistrite liiga
A-grupp: Bordeaux – CFR Cluj 1:0 (54. Cadu ov), Chelsea – Roma 1:0 (77. Terry).

B-grupp: Inter – Anorthosis 1:0 (44. Adriano), Panathinaikos – Bremeni Werder 2:2 (36., 68. Mantzios – 29. Mertesacker, 83. Almeida).

C-grupp: Basel – Barcelona 0:5 (4. Messi, 15. Busquets, 22., 46. Krkic, 48. Xavi), Šahtjor – Sporting 0:1 (76. Liedson).

D-grupp
Madridi Atletico – Liverpool 1:1 (83. Simao – 14. Keane), Eindhoven – Olympique 2:9 (71., 85. Koevermans).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles