Williamsid ei osale ilmselt ka Prantsusmaa lahtistel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venus (vasakul) ja Serena Williams
Venus (vasakul) ja Serena Williams Foto: SCANPIX

Vigastuspausi pidavad tennisistid Serena ja Venus Williams jäävad ilmselt kõrvale ka 22. mail algavalt aasta teiselt suure slämmi turniirilt ehk Prantsusmaa lahtistelt.

Maailma edetabelis 19. kohale langenud Venus Williams mängis viimati jaanuaris Austraalia lahtistel, kui oli kolmandas ringis sunnitud vigastuse tõttu loobumisvõidu andma, vahendab Reuters.

30-aastane tennisist oli üles antud esmaspäeval algavale Brüsseli turniirile, kuid nüüd teatasid turniiri korraldajad, et Williams loobus vigastuse tõttu ja sellepärast on kahtluse all ka tema osalemine Prantsusmaa lahtistel.

Alates 1998. aastast on Williams Prantsusmaa lahtistest igal aastal osa võtnud, parim tulemus on 2002. aastal finaali jõudmine.

Venus Williamsi noorem õde Serena pole ühelgi turniiril mänginud eelmise aasta juulist saadik, kui vigastas Wimbledoni võitu tähistades restoranis oma jalga, lisaks eemaldati veebruari lõpus tema kopsust veretromb. Serena Williams on edetabelis langenud 17. kohale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles