Tartu jooksumaratoni 1223. lõpetaja auhinna võitis staažikas rahvasportlane Endel Kõre

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Asics Gel Kayano jooksujalatsid saab inimene, kes finišeerib SEB 29. Tartu Jooksumaratoni 1223-ndana.
Asics Gel Kayano jooksujalatsid saab inimene, kes finišeerib SEB 29. Tartu Jooksumaratoni 1223-ndana. Foto: Klubi Tartu Maraton


Jõgevamaa mees Endel Kõre lõpetas päikeselisel pühapäeval toimunud SEB 29. Tartu Jooksumaratoni jooksva protokolli järgi 1223. ja võitis sellega omale uued Asics Gel Kayano jooksujalatsid koos tasuta registreerumisega järgmise aasta juubelihõngulisele SEB 30. Tartu Jooksumaratonile.


Õnnelikult ja täpselt finišeerinud Endel Kõre on SEB Tartu Nelikürituse võistlustest osa võtnud juba aastaid, suusamaratonil ja rattarallil on osaluskordi juba üle viieteistkümne. Tegemist on aktiivse harrastussportlasega, kes tervislike eluviiside pooldajana ei pelga ära ka varakevadisi suplusi järvedes. Õnnitleme!

1223. lõpetaja esiletõstmisega on tegemist traditsioonilise žestiga, millega soovime innustada tublisid harrastussportlaseid. 1223 number ise tähistab aga SEB Liisingu infotelefoni numbrit. Auhinna panid välja SEB Liising, Asics`i ametlik esindaja Eestis Patrol OY ja Klubi Tartu Maraton.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles