Götzises võistlevad Pahapill, Raja ja Kand

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seitsmevõistleja Kaie Kand oda viskamas.
Seitsmevõistleja Kaie Kand oda viskamas. Foto: Liis Treimann

Austria väikelinnas Götzises 28.-29. mail 2011. a toimuval mainekal rahvusvahelisel mitmevõistlusel osaleb sellel aastal kolm eestlast. Lisaks kümnevõistlejatele Mikk Pahapillile ja Andres Rajale sai kutse võistlusel osaleda ka seitsmevõistleja Kaie Kand. Kõik eestlased on oma osalemise võistlusel ka kinnitanud.

Hetkel Hollandis elav ja treeniv Kaie Kand sõidab Götzisesse rekordimõtetega.

«Treeningud on sujunud hästi ja ettevalmistus on korralik. Õnnestunud võistluse korral on isikliku rekordi (5979p) ületamine ja ka Daegu MM-i normi (B-norm 5950p) täitmine reaalne. Hooaja avastardi teen sellel laupäevl Hollandis, kus osalen 100 meetri tõkkejooksus,» rääkis Kand.

Äsja Tenerifelt treeninglaagrist saabunud Mikk Pahapill hindas ettevalmistust üldjoontes kordaläinuks.

«Kõik vajalik on tehtud ja vorm on hea. Kahjuks väänasin laagris kergelt parema jala hüppeliigest. Trauma ei ole küll väga tõsine, aga väikeseid korrektuure treeningplaanis tuli teha. Jalg paraneb hästi ja loodan, et Götzise võistluseks on kõik korras,» ütles Pahapill.

Head vormi ja valmisolekut Götzises korralik punktisumma koguda kinnitas ka Andres Raja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles