Tipphetked: avapoolajal kuivale jäänud Barcelona purustas Real Betisi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hispaania jalgpalli 20. vooru eelviimases voorus võõrustas Real Betisi meeskond üldliidrina jätkavat ja kaotuseta püsivat FC Barcelonat. Postimehe ja Kanal 12 otseülekandes jäid avapoolajal väravad löömata, aga vaheaja järel tabas Barcelona viis korda ning võitis 5:0.

Barcelona avas skoori 59. minutil kui täpne oli Ivan Rakitic. 64. minutil kasutas Lionel Messi ära Real Betisi kaitsjate eksimuse ja tegi seisuks 2:0. 69. minutil lõi Luis Suarez külaliste kolmanda värava, lõppnumbrid viimistlesid Messi 80. minutil ja Suarez 90. minutil.

Barcelonal on nüüd Hispaania kõrgliigas 20-st voorust kirjas 17 võitu ja kolm viiki, mis annavad kokku 54 punkti. Madridi Atletico kaotab neile 11, Valencia 14 ning tiitlikaitsja Madridi Real, kellel on üks mäng varuks, 19 punktiga.

Hispaania kõrgliiga 21. voorust toovad Postimees ja Kanal 12 vaatajateni laupäeval, 27. jaanuaril kell 17.15 algava kohtumise Valencia - Madridi Real.

Mängu tipphetked:

Mängu parim:

Ivan Rakitici värav:

ENNE MÄNGU

19st mängust 16 võitu ja 3 viiki kogunud Barcelona jäi nädala eest võõrsil Real Sociedadi vastu 0:2 kaotusseisu, aga tõusis 4:2 võidule. Kaks väravat lõi Luis Suarez, ühe lisasid Lionel Messi ja Paulinho.

Real Betis võõrustas eelmises voorus Leganesi ja võitis pärast 2:0 eduseisu mahamängimist tänu Ruben Castro 83. minuti penaltile 3:2. See oli Sevilla jaoks teiseks järjestikuseks võiduks (uut aastat alustati 5:3 võiduga Sevilla üle), mis tõstis nad tabelis üheksandaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles