Kanguri ja Taltsi koduklubi lõpetas Itaalias põhihooaja seitsmendana

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Talts (vasakul).
Janar Talts (vasakul). Foto: Varese Cimberio

Eesti korvpallurite Kristjan Kanguri ja Janar Taltsi koduklubi Varese Cimberio kaotas Itaalia Seria-A põhiturniiri viimases voorus Bennet Cantule 66:75 (39:34), kuid pääses seitsmenda meeskonnana play-off-mängudele.

Teist kohtumist järjest tõusis eestlastest tulemuslikumaks Talts, kes seekord alustas juba algviisikus ning tõi 29 minutiga 10 punkti (kahepunktivisked 3/6, kolmepunktivisked 1/3, vabavisked 1/4) ja 5 lauapalli, vahendab basket.ee.

Kristjan Kangur ei osalenud jalavigastuse tõttu. Basketile teadaolevalt väänas Kangur Itaalia liiga eelviimases voorus jalga ning seetõttu anti talle enne tähtsaid play-off-mänge taastumiseks vaba päev.

Varese ahneim korvikütt põhiturniiri viimases kohtumises oli Phil Goss, kes tõi üleplatsimehena 19 silma.

Varese jaoks jätkub play-off’i avaring sealt, kust põhiturniir lõppes, sest avavoorus kohtutakse taas Bennet Cantuga. Põhiturniiril kohtuti Cantuga kaks korda. Koduplatsil loputati oma play-off’i vastast 82:65 ning võõrsil saadi nüüd 66:75 kaotus.

Kolme võiduni peetav play-off-seeria algab 18. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles