Rõdult alla hüpanud maratoni olümpiavõitja suri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samuel Wanjiru
Samuel Wanjiru Foto: SCANPIX

2008. aasta Pekingi olümpiamängudel maratonis kuldmedali võitnud 24-aastane kenyalane Samuel Wanjiru hüppas oma kodus rõdult alla, arstidel ei õnnestunud noore mehe elu päästa.

Politsei andmetel oli Wanjirul oma abikaasa Triza Njeri Kamauga tüli, kuna mees oli koju toonud võõra naise. Tüli käigus läks Wanjiru rõdule ja hüppas teiselt korruselt alla, vahendab Bloomberg.

«Kahjuks olid vigastused liiga tõsised ja tema elu ei suudetud päästa,» sõnas Nyandarua maakonna politseipealik Jasper Ombati.

Politsei teatel hüppas mees esialgsel hinnangul ise rõdult alla, kuid lõplikult selgitab uurimine, kas tegemist oli enesetapuga või keegi lükkas teda. Tundmatu naine, kelle Wanjiru koju oli toonud, võeti vahi alla.

Wanjiru tõi Pekingist Kenyale esimese maratoni olümpiakulla, võites esikoha olümpiamängude rekordiga. 2009. aastal sai ta esikoha Chicago ja Londoni maratonil, mullu kordas ta võitu Chicagos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles