Rakvere sai TTÜ vastu lihtsa võidu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Balti liigas võõrustas pühapäeval Rakvere meeskond TTÜ. Kohtumine kujunes väga ühepoolseks ning kodusaalis mänginud võistkond sai 3:0 võidu (25:20, 25:19, 25:19). 

«Nagu pärast esimest ringi ütlesin, siis tahtsime teises ringis saada rohkem võite ja neid on juba kogunenud viis ehk oleme ootuseid isegi ületanud. Kolm mängu on veel jäänud ja tahame veel play-offi meeskondi «hammustada»,» sõnas peatreener Janis Sirelpuu.

«Rakverel on probleeme ja see võiks olla meie võimalus. Kokkuvõttes on meeskond oma taseme välja mänginud ja häbenema me ei pea. Tauno Lipu näol on noortel ka liider olemas ja see on asju väljakul lihtsamaks teinud,» rääkis Sirelpuu.

Rakvere peatreener Andres Toode tahab mängust kolme punkti vaatamata keerulisele olukorrale. «Kuna meil on Nic (Nicholas Timothy Dubinsky) ja Tanel (Uusküla) vigastusega väljas, siis ei oska midagi ennustada. Selge on see, et me läheme kolme punkti saama,» kommenteeris Toode.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles