Suurepärase debüüdi teinud Kullamäe: ma ei kartnud, tundsin end platsil mugavalt

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäevases MM-valikmängus Iisraeli vastu suurepärase koondisedebüüdi teinud Kristian Kullamäe sõnul oli ta mänguks valmis.

«Arvan, et debüüdiga võib rahule jääda. Olin esimesest sekundist mängus täiega sees ja õnnestusin ka, siis polnud mingi probleemi mängida,» rääkis 18-aastane eestlane pärast kohtumist. 

Gert Kullamäe poeg pääses platsile kaheksaks minutiks, mille jooksul tõi ta kaheksa punkti. «Närvi ei olnud sees, sest Saksamaalt on kogemused all. Seal on samamoodi suur rahvas saalis ja pinged peal. Kui visked lähevad sisse, on alati tore mängida.»

Selle mängudeakna lõpetas Eesti ühe võidu ja kaotusega, ent nooruk lubab, et viimases ehk suvises aknas on tase veelgi parem. «Arvan, et kolm päeva koos treenides ja lõpuks mängides oli seis enam-vähem. Mäng oli suhteliselt toores, enamus koondisekaaslasi olid minu jaoks uued, keda ma ei tundnud ja kellega pole varem koos mänginud. Suvel on rohkem aega, läheb mängupilt kindlasti paremaks.» 

Pesamunana sai Kullamäe ka koondislastelt küllaga toetust. «Timmu (Sten-Timmu Sokk - toim.) ütles küll, et läheb, Kristian. Vanemad mehed andsid ka treeningutel tuge, mul küll ühtegi etteheidet pole. Arvan, et tase on suhteliselt sama nagu Saksamaa kõrgliigas. Teadsin kuhu tulen - meeste vahele. Olen saanud kogemusi ning ma ei kartnud, tundsin end platsil mugavalt.»

Nüüd suundub Kullamäe tagasi koduklubi Oettingeri juurde. «Hiljuti hakkas Saksamaalgi juba päris hästi minema, sain jälle platsile. Nüüd on vaja uuesti rotatsiooni sisse mängida ja hooaeg hästi lõpetada.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles