Kaká ja Ronaldinho jäid Brasiilia koondisest välja

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaká saab taas Brasiilia särki kanda.
Kaká saab taas Brasiilia särki kanda. Foto: SCANPIX

Brasiilia jalgpallikoondise peatreener Mano Menezes teatas koosseisu, kes kohtub 4. juunil Hollandi ja 7. juunil Rumeeniaga.

Koosseisust jäid välja Madridi Reali poolkaitsja Kaká ja Flamengo ridadesse kuuluv Ronaldinho.

Samas lisas Menezes, et Kaká jääb tõenäoliselt kõrvale ka suvisest Copa Americast, kuna mängumees pole pärast põlvevigastust veel piisavalt heasse vormi tõusnud.

Brasiilia koosseis:

Väravavahid: Julio Cesar ( Inter Milan), Victor (Gremio), Jefferson (Botafogo), Fabio (Cruzeiro).

Kaitsjad: Dani Alves (Barcelona), Maicon (Inter Milan), Andre Santos (Fenerbahce), Adriano (Barcelona), Lucio (Inter Milan), David Luiz (Chelsea), Thiago Silva (AC Milan), Luisao (Benfica).

Poolkaitsjad: Lucas ( Liverpool), Ramires (Chelsea), Sandro (Tottenham), Anderson (Manchester United), Elias ( Atletico Madrid), Lucas (Sao Paulo), Henrique (Cruzeiro), Jadson (Shakhtar), Elano (Santos), Thiago Neves (Flamengo).

Ründajad: Alexandre Pato (Milan), Nilmar (Villarreal), Neymar (Santos), Leandro Damiao (Internacional), Fred (Fluminense), Robinho (Milan).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles