Fenomenaalses hoos Federer oli hädas, aga murdis end siiski Indian Wellsis finaali

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federer pole kaotusekibedust tundud 17 mängu jutti.
Roger Federer pole kaotusekibedust tundud 17 mängu jutti. Foto: Cal Sport Media/Sipa USA/Scanpix

Tennis liigub talvest kevadesse päikselises Californias toimuva Indian Wellsi suurturniiriga, kus on pidada jäänud veel kaks matši. Meeste finaalis kohtuvad maailma esireket Roger Federer ja Juan Martin del Potro (ATP 8.)

Federer sai poolfinaalis tõsise tööpäeva, kui kaotas maailma edetabelis 49. kohal paikneva Borna Corici vastu avaseti 5:7, kuid võitis kaks järgmist mõlemad skooriga 6:4. Sellega jätkub iginoore šveitslase tänavune fenomenaalne hoog – aasta algusest saati on ta mänginud tennist 43 seti jagu ja võitnud neist tervelt 39 – selle saldoga on ta saanud esikoha nii Austraalia lahtistel kui ka Rotterdami ATP turniiril.

Aasta kolmanda meistritiitli teel seisab tal del Potro. Argentiinlane oli oma poolfinaalis kindlalt 6:2, 6:3 parem Milos Raonicist (ATP 38.) ja seisab nüüd silmitsi näiliselt võimatu ülesandega vormistada Federerile hooaja esimene kaotus. Seda turniiril, mille šveitslane on varasemalt viiel korral võitnud. Mehed on varemgi Indian Wellsis kohtunud – 2012. aastal oli Federer argentiinlasest veerandfinaalides üle 6:3, 6:2.

Naistennisistidest kohtuvad Indian Wellsi finaalis Naomi Osaka (WTA 44.) ja Darja Kasatkina (WTA 19.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles