Kaia Kanepi kerkis maailma edetabelis uude kümnesse

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi
Kaia Kanepi Foto: Ng Han Guan/AP

Värskelt avaldatud tennise maailma edetabelis jätkab Eesti esireket Anett Kontaveit 28. kohal, Kaia Kanepi kerkis aga viie koha võrra ning asub nüüd tabeli 59. real.

Naiste esikümnes toimus üks vangerdus, kui lätlanna Jelena Ostapenko tõusis koha võrra viiendaks, lükates Tšehhi tennisisti Karolína Plíšková kuuendaks.

Indian Wellsi tenniseturniiril finaali jõudnud venelanna Daria Kasatkina parandas oma positsiooni kaheksa koha võrra ning on nüüd maailma 11. reket. Turniiri võitja, jaapanlanna Naomi Osaka, tõusis 22 koha võrra ning asub nüüd 22. positsioonil.

Meeste edetabelis tõusis Jürgen Zopp 147. (+2) reketiks, Vladimir Ivanov on uues edetabelis 644. (+5) ning Kenneth Raisma 844. (-2) kohal.

ATP edetabelis toimus ka esikümnes rohkelt muudatusi. Indian Wellsi võitja Juan Martín del Potro tõusis kuuendaks (+2), Dominic Thiem langes seitmsendaks (-1). Maailma kaheksas reket on uues edetabelis Kevin Anderson (+1), üheksas David Goffin (-2) ning kümnes Lucas Pouille (+2).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles