David Beckham tõmbab taas selga ManU särgi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham Manchester Unitedi särgis.
David Beckham Manchester Unitedi särgis. Foto: SCANPIX

Legendaarne Manchester Unitedi mängumees Gary Neville peab 24. mail oma lahkumismängu ning selle puhul tõmbab taas ManU särgi selga ka David Beckham.

Old Traffordil toimuval kohtumisel jooksevad väljakule ka tegevmängijad Paul Scholes ja Ryan Giggs. Kuigi Beckhamil on sel ajal kavas ka liigamäng USAs, siis tema tööandja Los Angeles Galaxy treener Bruce Arena lubab Beckhami ikkagi Inglismaale, kirjutab Sportsmail.

«Ma arvan, et Bruce teab, kui tähtis see kohtumine Gary jaoks on. Minu jaoks on kõige tähtsam olla sel päeval koos Gary’ga,» sõnas Beckham.

ManU peatreener Alex Ferguson on samuti avaldanud heameelt, et Beckham taas ManU särgi selga tõmbab. «Nüüd tuleb ka David Beckham ning koos Nicky Butti, Phil Neville’i, Scholesi ja Giggsiga saab see olema suurepärane sündmus. Suurepärane, et sellised mängijad taas kokku saavad,» sõnas Ferguson.

Legenaarne ManU meeskond läheb 24. mail vastamisi Torino Juventuse endiste tähtedega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles